۱۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۱۳

رئیس انجمن رادیولوژی عنوان کرد؛

بیمه ها مقصر اصلی کمبود رادیولوژیست در بخش دولتی

بیمه ها مقصر اصلی کمبود رادیولوژیست در بخش دولتی

رئیس انجمن رادیولوژی ایران، از سازمان های بیمه گر به عنوان مقصرترین حلقه نظام سلامت کشور در ارائه خدمات نامطلوب به مردم نام برد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر جلال جلال شکوهی روز پنج شنبه در حاشیه برگزاری سمینار دو روزه بررسی سونوگرافیک آنومالی های جنین، اظهارداشت: این سمینار با حضور پروفسور «فیلیپ جنتی» از کشور آمریکا که صاحب نظر در امور اکو کاردیولوژی جنین است، برگزار می شود.

وی با تاکید بر اینکه انجمن رادیولوژی ایران به دنبال ارتقای سطح علمی رادیولوژیست های کشور است، تصریح کرد: به همین منظور، امسال قراردادی با انجمن رادیولوژی فرانسه امضا کرده ایم که بتوانیم دوره های آموزشی در دو کشور داشته باشیم.

جلال شکوهی با عنوان این مطلب که از نظر نیروی رادیولوژیست در منطقه اول هستیم، افزود: تنها کشور ترکیه است که از نظر تجهیزات و امکانات رادیولوِژی در منطقه از ایران جلوتر است.

وی با اعلام اینکه تجهیزات تصویربرداری پزشکی در ترکیه نزدیک به ۳ برابر ایران است، گفت: اگر فرض کنیم که در کشور ۳۰۰ دستگاه ام آر آی داریم، در ترکیه این عدد به ۸۰۰ دستگاه می رسد.

رئیس انجمن رادیولوژِی ایران با اشاره به اینکه به ازای یک میلیون جمعیت کشور بین ۳ تا ۴ دستگاه ام آر آی داریم، افزود: وزارت بهداشت برای اینکه می خواهد بگوید تعداد دستگاه های ام آر آی در کشور کافی است، ما را با کشورهای انگلیس، کانادا، استرالیا و سوئد مقایسه می کند که در این کشورها نظام ارجاع اجرا می شود. در حالی که اگر به سطح کشورهای ژاپن، آمریکا، کره جنوبی و آلمان برسیم، وضعیت مطلوبی خواهیم داشت.

به گفته جلال شکوهی، با وجود تعرفه های غیر واقعی و ناقص رادیولوژی، سرمایه گذاری در این رشته با مشکل مواجه می شود.

وی با تاکید بر اینکه سازمان های بیمه گر باید دست ها را بالا بزنند و جلو بیایند، تصریح کرد: واقعی شدن تعرفه ها نیازمند حمایت بیمه هاست و نمی بایست مردم و جامعه پزشکی از جیب پرداخت کنند.

جلال شکوهی با اشاره به وجود ۲۴۰۰ تا ۲۵۰۰ رادیولوژیست در کشور، افزود: در ۲ تا ۳ سال آینده تعداد رادیولوژیست های کشور از ۳ هزار نفر عبور خواهد کرد و کمبود رادیولوژیست نخواهیم داشت.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران، اظهارداشت: مشکل حال حاضر، عدم توزیع مناسب متخصص رادیولوژی در کشور است و بخش دولتی در این زمینه می بایست تلاش کند. زیرا، کمبودی در بخش خصوصی نداریم، اما بخش دولتی باید با طرح های تشویقی، بتواند متخصصین رادیولوژی را جذب کند.

جلال شکوهی تاکید: در این مورد هم مقصرترین حلقه نظام سلامت، بیمه ها هستند.

کد خبر 3814354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha